Konst på sommarlov 0–15 år – workshop

Sommarkurs i ateljén på Dunkers, kan det bli mera spännade? Vi skapar i ateljén som är en kreativ oas. Tre dagar är konstprocessen igång, välkommen!

Workshop Konst på sommarlov 0–100 år

Antal deltagaremax 15 stycken
Antal tillfällen3 gånger (workshop)
Tid per tillfälle240 minuter
Pris600 kronor
Datum och tidTisdag–torsdag 8–10 augusti 11:00–15:00

Boka workshop

Workshops förköps och betalas direkt i receptionen på Dunkers kulturhus. Först till kvarn principen gäller då det är begränsat antal platser.

Till en del workshops kan du även köpa biljett direkt via Ticketmaster – se information under respektive workshop.