Konst/ dans 13–19 år – workshop

En spännande nyskapande workshop med dans/rörelse och konst! Vi värmer upp tillsammans, vi letar musik tillsammans, tar favoriterna och skapar sedan frusna rörelser med penseln i högsta hugg. Stort måleri, stor konst, härliga MOVES som är vår identitet.

Workshop Konst/ dans 13–19 år

Antal deltagare5–12 stycken
Antal tillfällen1 gång (workshop)
Tid per tillfälle90 minuter
Pris100 kronor
Datum och tidTorsdag 2 november 2017 12:30–14:00

Boka workshop

Workshops förköps och betalas direkt i receptionen på Dunkers kulturhus. Först till kvarn principen gäller då det är begränsat antal platser.

Till en del workshops kan du även köpa biljett direkt via Ticketmaster – se information under respektive workshop.