Kulturskolan på scen och väggar

Under terminerna bjuder kulturskolans elever på konserter och utställningar i många olika skepnader. Alla är välkomna att lyssna och titta. Fri entré för det mesta!

Kulturskolans evenemang

Ung konst

Friluftsmåleri på Fredriksdal

Visas 6 juli – 14 augusti
Rapport från en tillfällig målarskola i Gisela Trapps anda. Under några spännande men dock blåsiga dagar skapade vi en ateljé i ladan på Fredriksdal. Barn och unga mellan 7-15 år deltog under 5 intensiva dagar med 4 hela timmar per dag. Fullt hela tiden med olika gäng var dag.

Ung fotokonst

Mobilt foto
Visas 29 maj – 15 augusti
Utställningen är slutresultatet av kursen ”Foto med mobil” och visar upp elevernas arbete av landskapsfoto, porträtt och gatufotografi.

Plats: Henrys och korridoren, entréplan

Här här – ung konst på SeU-planket

Visas 21 april – 30 augusti 2018
En utställning där konstelever mellan 12-15 år laddar om vardagliga föremål. Kulturskolans elever har arbetat med readymades.
Plats: Byggplanket, SeaU, Helsingborg (planket utanför Dunkers vid Rockbåten)
Ett samarbete med Midroc.