Kulturskolan på scen och väggar

Under terminerna bjuder kulturskolans elever på konserter och utställningar i många olika skepnader. Alla är välkomna att lyssna och titta. Fri entré för det mesta!

Ung konst

Skapa med dina tankar om framtiden

Verk utfört av elever från Drottninghögs skola som arbetat i Kulturskolans skolprogram under våren 2018. 130 elever har kommit till kulturhuset och arbetat i ateljèn med sina tankar och önskningar inför framtiden.

Mobilt fotografi – Se ljuset
19 oktober – 21 november

Utställningen visar elevernas fotografier tagna under kursen ”Fotografi med mobil” och bilder som dokumenterar deras konstnärliga process.

Utställningen ska också pågå online med vernissage på Instagramkontot fotohbg 19 oktober 12:00.

Vernissage: Madonna – Queen Of Pop
Söndag 25 november 15:00–16:00
Konst av Kulturskolans konst- och mediaelever.