Helsingborgs kulturskola

Information till alla elever och vårdnadshavare!

Uppdaterad information gällande covid-19 och undervisningen på Helsingborgs kulturskola med anledning av de nya rekommendationerna kring fritidsverksamhet:

Helsingborgs kulturskola fortsätter med digital undervisning som tidigare meddelats. Inga förändringar görs i dagsläget med tanke på den höga smittspridning som fortfarande pågår i Skåne.

Som arbetsgivare ska kulturskolan verka för att våra pedagoger har en säker arbetsmiljö, men också för att våra elever kan få en så säker undervisning som möjligt.

Vår ambition är dock att, så snart pandemiläget tillåter, återgå till att träffa våra elever precis som vanligt. När så sker, kommer du att få mer information om detta.

Vissa undantag kommer att göras där vi ser att det finns behov av det och viss uppstart av undervisning kommer att senareläggas, under vårterminen 2021. Om så är fallet kommer de som berörs informeras om detta av respektive pedagog.

Vår digitala undervisning kommer att debiteras på samma sätt som vår fysiska undervisning.

Har man valt att påbörja sin utbildning under VT-21 gäller samma regelverk som för undervisning i fysisk form.

För att den digitala undervisning ska fungera så bra som möjligt vill vi att ni går in och uppdaterar era kontaktuppgifter i vårt system Speedadmin så snart som möjligt, www.speedadmin.dk.

Har du frågor kring din eller ditt barns undervisning i övrigt går det bra att kontakta den pedagog som du eller ditt barn har.

Vi hoppas naturligtvis alla att rådande omständigheter snart ska vara över eller klinga av. Tills dess kämpar vi på tillsammans för att hålla pandemin i hanterbar form och vi tackar för din förståelse.

Med vänlig hälsning
Helsingborgs kulturskola
Camilla Norberg och Bella Tinghammar
Chefer Helsingborgs kulturskola

Övrig information gällande Covid–19

Kulturförvaltningen följer löpande händelseutvecklingen, och dess rekommendationer gällande Covid–19. För information och frågor om Dunkers kulturhus egna arrangemang hänvisar vi till våra sociala medier och det går även bra att ringa 042-107400 mellan klockan 10:00-17:00. Vi uppdaterar informationen på webbplatsen löpande.

Här kan du läsa mer om Covid–19 i Helsingborg: https://helsingborg.se/nyheter/information-om-coronavirussjukdomen-covid-19/

Hej du som är mellan 0-19 år! Välkommen till Helsingborgs kulturskola. Här kan du hitta och utveckla din kreativitet. Varmt välkommen att ta del av vårt breda utbud både på skoltid och på din fritid.

Lär dig spela instrument, sjunga, dansa, spela teater, utveckla din konstnärliga ådra eller lär dig filma och jobba med olika medier på Helsingborgs kulturskola. Kulturskolan har också ett brett program riktat mot skolor.

Många vägar till Kulturskolan

Kulturskolan – Så funkar det

Utbildning, kurs eller workshop? Undervisning på distans? Här har vi samlat allt det du behöver veta om hur du söker till Kulturskolan.

Läs mer om hur det funkar

Lathund för hur digital undervisning fungerar

Utbildningsköer

Vi har kortast kö på:
Tvärflöjt
Sång
Kontrabas
Elbas
Valthorn
Trombon
Elgitarr

Vi har längst kö på:
Piano
Akustisk gitarr
Keyboard
Fiol
Trummor

Följ Kulturskolan på Facebook

På Facebook samlas vi, elever, vårdnadshavare, lärare och andra intresserade. Här får du se bilder och filmer från events, vad som är på gång och såklart inspiration till mer kulturskapande!

Gå till Kulturskolans Facebooksida

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close