Helsingborg Guitar Festival 16-19 mars 2023

Helsingborg Guitar Festival 2022

16-19 mars kommer Helsingborg Guitar Festival tillbaka. 2023 kommer festivalen att gästas av några av våra mest folkkära gitarrister och internationella världsartister. För kvällskonserterna står Jojje Wadenius, Anabel Montesinos, Sofia Karlsson och Jonathan Kreisberg. Under fyra dagar blir det gitarrmusik för alla smaker med kvällskonserter, lunchkonserter, masterclasses och utställare. Biljetter finns till försäljning från och med 30 november.

Helsingborg Guitar Festival är den lilla festivalen med de stora ambitionerna. I år bjuder vi upp Anabel Montesinos, Jojje Wadenius, Jonathan Kreisberg, Sofia Karlsson, Johan Söllscher, Loke Risberg, Rebell Gitarrkvartett och Afra Rubino på scenen för lunchkonserter, masterclasses, clinics och kvällskonserter.

Under festivalen kommer det också att finnas flera utställare och gitarrbyggare på plats.

Biljettsläpp firas med kvällskonsert med Fred Holmlund och gäster

Onsdag 30 november släpper vi biljetterna till festivalen. Samma kväll klockan 19:00 bjuder vi och Fred Holmlund också på en kvällskonsert som kommer att ge en försmak om vad som komma ska i Helsingborg Guitar Festival 2023. Konserten har fri entré men besökaren behöver biljett, vilken kan säkras i entrén på Dunkers kulturhus eller online.

Helsingborg Guitar Festival arrangeras tillsammans med Musik i Syd.

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?