Söndagsscen: Osamsas – en humoristisk föreställning utan onödiga ord 19 juni

Osams

Osamsas handlar om syskons brottningsmatcher, förhandlingar och regler. Om att snubbla efter någon som kan bättre. Om att alltid behöva korta in steget och vänta in den som segar. Om att härmas, luras, skojas och retas. Föreställningen riktar sig till barn i åldrarna 4–8 år och deras vuxna.

Osamsas är en fartfylld fysisk och humoristisk tvekamp utan onödiga ord. I en inifrånvärld präglad av fantasier och känslostormar får vi följa två syskons vardag, full av lek, projekt, planer, gräl och samspel. Känslor tar fysisk form och tiden stannar upp vid det som kan verka oväsentligt, men som i själva verket är jordens medelpunkt. Ett omedvetet misstag framkallar katastrofer och väntan på en ursäkt är lika lång som en årstidsväxling.

Teaterföreställningen har fri entré, är 30 minuter och spelas av Teater Tre. De skapar scenkonst som riktar sig från bebis till ungdom och turnerar i hela Sverige och världen. Teater Tre är en minbaserad teater där rörelse, text och musik skapar en visuell upplevelse. Föreställningen riktar sig främst till barn i åldrarna 4–8 år.

Datum och tid: 19 juni klockan 15:00

Fri entré.

Plats: Grytanscenen, Slottshagparken

question_answer Fick du hjälp av informationen på sidan?