Vandringsteater – 5 minuter

Plötsligt händer det! Längs kvarteren mellan Sjöfartsgudinnan och Tropical Beach får vi se in i några helsingborgares liv i blixtbelysning. Vi möter allt från nyförälskade par till kränkta krögare i fem olika scener på vardera fem minuter. Vandringsteaterföreställning med Alla Tiders Teater som nu flyttar sig från Krapperups slottspark till Helsingborgs pulserande stadshjärta.

Manuset är skrivet av dramatikern EliSophie Andrée (MiSSiNG ALiCE, Waiting for her) med regi av Emelia Hansson (Dagslända) som nu debuterar på teatern. Ensemblen är som vanligt en blandning av proffs och amatörer.

Ingår i H22 City Expo 30 maj-3 juli och sker i samarbete Kulturrådet och Region Skåne.

Speltider:

• Måndag 27 juni 18:00
  • Tisdag 28 juni 18:00 och 19:30
  • Onsdag 29 juni 18:00 och 19:30
  • Torsdag 30 juni 18:00 och 19:30
  • Söndag 3 juli 18:00 och 19:30

Start från statyn Sjöfartsgudinnan som finns vid kajkanten utanför Hotell SeaU. Sedan fortsätter publik och skådespel tillsammans.

Tid: 60 minuter.

Fri entré, men biljett krävs. Biljett hämtar du i entrén på Dunkers kulturhus samt online via Helsingborgs kulturbutik.

Alla tiders teater har i 30 år skapat teater- och kulturupplevelser för en stor och trogen publik, bestående av Skånebor, sommarboende och tillresta. Vi håller uppskattade sommarläger för barn och ungdom samt workshops för amatörskådespelare.