Dunkers kulturhus är en del av H22 City Expo

Denna sommar kommer att gå till historien som ögonblicket när framtiden kom till Helsingborg. Med start 30 maj och fram till och med 3 juli arrangeras H22 City Expo. Det betyder 35 dagar stadsmässa där helsingborgare och tillresta kan uppleva de senaste innovationerna och de smartaste idéerna. Självklart kommer även du att kunna ta del av framtidens kulturupplevelser.

H22 City Expo kommer att synas och höras över hela Helsingborg. Det är här det mesta händer, låter och ger betraktaren en glimt av framtiden. Det blir upplevelser för alla sinnen och möten med nya smaker, musik och äventyr. För den kulturintresserade kommer det att hända mycket och med det sagt är Dunkers kulturhus en del av H22 City Expo.

Här har konst- och scenkulturen ett eget hus. Ett stort, modernt hus med tillräckligt antal kvadratmeter för intressanta utställningar året om. Här finns också spännande lokalhistoria, konserter med musik från hela världen, teater- och dansuppvisningar, kulturskola för barn mellan 0-19 år, ungdomsaktiviteter och även en bistro med havsutsikt.

Dunkers kulturhus är en kreativ plats för skapande och fritt tänkande, lika böljande och omväxlande som havet utanför. Här kan du njuta av kultur och modern arkitektur och samtidigt lära dig mer om utställningarna och huset via appen Guide Helsingborg.

Programmet för Dunkers under H22 City Expo uppdateras kontinuerligt.

Mer information kring h22cityexpo.se 30 maj-3 juli.

Utställningar under H22 med Dunkers kulturhus

Event under H22 på Dunkers kulturhus

H22kalender för Dunkers kulturhus

Program på andra platser i samarbete med Dunkers kulturhus under H22

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close