Workshop: Tidskapsel till framtiden

Vi fyller en tidskapsel med minnen från den fossila erans nutid och blandar dessa med våra drömmar och tankar om framtidens vardag.

En 20 liters bensindunk fylls med kreativitet, förseglas och öppnas i framtiden. Som inspiration till denna workshop besöker vi utställningen Carbon ruins som visas på Dunkers kulturhus.

Plats: Spektra, entréplan Dunkers kulturhus

Ålder: 15-25 år

Fri entré. Drop in Max antal deltagare: 20 personer.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 27 oktober 2020 kl. 16:00