Workshop: Musik för TV

Hur kan man få med musik i TV serier. Tips och tricks om musikförlag, komposition och networking. Workshopledare är musikproducenten och coachen Christoffer Sandberg.

Christoffer har haft med musik i TV-serier och kanaler såsom Game Of Thrones, Big Little Lies, America’s Got Talent, HBO och NBC.

Workshopen är ett samarbete med Helsingborgs kulturskola.

Plats: Spektra, entréplan Dunkers kulturhus

Ålder: 15-25 år

Fri entré. Anmäl dig till workshopen på spektra@helsingborg.se eller på Instagram @spektra_dkh.

Inga förkunskaper. Max antal deltagare: 5 personer.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 29 oktober 2020 kl. 18:00