Workshop med kreatörer i kreativt skapande

Ta möjligheten att få tillgång till ett antal kreatörers värdefulla kreativa kunskaper helt gratis via en samling korta workshops.

Stärk ditt kreativa förtroende genom att verbalt skapa ett dansstycke

Många saknar förtroendet att skapa kreativt. Via denna workshop kommer Rakel Holm visa att det kan vara enkelt och okomplicerat. Alla har en inneboende kreativ förmåga som kan lockas fram. Med hjälp av varandra kan vi stärka både självförtroende och självkänsla genom den kreativa processen. Det kreativa skapandet är inte ouppnåeligt, något som kan upptäckas när vi låter er själva testa idéer och tankar på dansaren. Under denna 30 minuters workshop kommer dansaren Rakel Holm att guida er att verbalt och gemensamt skapa ett dansstycke med sig själv som objekt.
Kontakt: rakel.holm@hotmail.com

Såhär gjorde jag årets bästa grafiska årsredovisning

Madeleine Terne har vunnit pris för årets bästa årsredovisning. Under 30 minuter kommer hon dela med sig kring hur hon tänker och jobbar med grafisk formgivning i en årsredovisning. Hur hon bygger upp en årsredovisning rent grafiskt, utformar det visuella uttrycket med typografi, färg och form och vilka delar som ingår.
Kontakt: killeback@bjarenet.com

Framtidens bok!

Michael Nilsson, varumärkesstrateg och copywriter med gedigen erfarenhet, startar förlag – Letters! Letters kommer att publicera framtidens böcker. Under hans workshop kommer vi prata om vad, hur och var folk vill läsa i framtiden. Alla som medverkar får en gratislänk till Letters första bok lagom till jul. Se video med mer info här!
Kontakt: michael@manifesto.se

HÖRS! – Kan Opera hjälpa dig bli en bättre och säkrare talare?

På många arbetsplatser måste man ibland tala inför en större folkmassa eller i möten. För att använda rösten på ett bra och hälsosamt sätt kan det vara bra att veta hur man gör. Operasångaren Henrik Lagercrantz, känd från bla Malmö opera håller en workshop i hur han använder rösten för att nå ut med sin sång. Hur bär rösten ut över en orkester, kör i en lokal för över tusen personer? Vad är det egentligen för skillnad på så kallad klassisk sång och pop, rock eller visa? Henrik kommer hjälpa dig komma i kontakt med din egen opera-röst genom att vi tillsammans gör några sångövningart.
Kontakt: henrik@zelo.se

Fler workshops kan tillkomma.

I samarbete med Mindpark/ KKN

Plats: Utställningen Carbon Ruins, Entréplan

Fri entré, men anmäl innan för en garanterad plats.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Köp biljetter

Den 22 oktober 2020 kl. 15:00