Workshop: gör din egen Paradskylt!

Tillsammans med Spektra kan du måla din egna paradskylt. Skriv ett budskap som står upp för mänskliga rättigheter, för kärlekens skull! Stå upp för den som inte kan.

Spektra är rummet för ungdomar på Dunkers Kulturhus. Anmälan sker via Insta DM eller spektra@helsingborg.se till Spektra_dkh med namn och telefonnummer.

Presenteras av Spektra i samarbete med Helsingborgs Pride.

Plats: Pride Park

Fri entré. Föranmälan krävs.

Den gamla Musikparken vid Södergatan 1 förvandlas till Pride Park den 7 augusti. Pride Park fylls med föreningar och aktiviteter. Vi bygger en stor scen där lokala som internationella stjärnskott framträder. Parken blir också start och mål för den stora paraden.

Helsingborg Pride arrangeras 6-7 augusti. Mer information och program finns www.helsingborgpride.se.

Den 7 augusti 2021 kl. 15:00