Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Volpe Hunt Live@RumEtt

RumEtt har äran att presentera Volpe Hunt! På scen: 18:00.

Volpe Hunt är ett av Helsingborgs mest omtalade rockband som debutterat under 2017. Bandet består av Philip Vaduva, Hugo Rauer samt Carl Sahlberg. Efter spelningar på några av Lunds största studentnationer såsom Sydskånskan och diverse pubgig har målet för denna trio alltid varit att förmedla mångsidig musik som igenkänns av en drivande och omisskänlig energi.

Volpe Hunt släpper sin första EP under 2017’s senhöst men ni hör den först här i RumEtt!

Kolla in bandet här:

I RumEtt är allting gratis, alltid!

Tillgänglighet
Dunkers kulturhus och RumEtt är tillgängligt för rullstol och permobil och det finns en stor toalett. Hörslinga finns inte i RumEtt.

RumEtt
Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.