Vernissage UNG SVENSK FORM Special Edition Dunkers kulturhus

Tillsammans med Svensk Form har Dunkers kulturhus arbetat fram ett innehållskoncept och gjort ett urval på 30 bidrag från de senaste fem årens utvalda bidrag i Ung Svensk Form.

Ung Svensk Form syftar till att öka och bredda kunskapen om ung och nyskapande svensk formgivning. De öppnare gränserna mellan konst och design är en kreativ motor i en tid då nya lösningar, överlevnadsstrategier och hållbar design är livsviktigt.

Vi måste ställa om levnadssätt och synsätt, där innovation och teknik möter människan. De utvalda bidragen väcker nya tankar och fascinerar.

UNG SVENSK FORM Special Edition Dunkers kulturhus visas 30 november 2019 – 29 mars 2020.

Plats: Utställningshall 1

Fri entré till vernissage.

Den 29 november 2019 kl. 18:00