Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vernissage: Cosmic Wonderland

Camilla Hoffmann är en självlärd dokumentärfotograf och filmskapare. Hon är född 1996 i Köpenhamn och uppvuxen i Helsingborg. Sedan tidig ålder har resor varit en del av Camillas liv och en stor inspiration till hennes konstnärskap.

Storytelling, uppfinningsrikedom, hållbarhet och fotojournalistik ligger henne varmt om hjärtat.

Utställningen Cosmic Wonderland är ett fotoprojekt som speglar sociala frågor och vår miljö. Hennes fotografier sätter fokus just på miljön och hon säger att ”att vår största prioritering borde vara att ta hand om vår vackra planet och ta itu med samhällets system. För den enda hållbara framtiden värd att bygga upp är den som vi skapar tillsammans.”

Fotografierna innehåller tre olika serier i kombination med visuella effekter.

Välkommen att ta del av snälla Open Kindness Letters, Dare to Dream Project och fotografier från världens alla hörn bl a New York, Förenade Arabemiraten och Colombia.

Vernissage torsdagen den 18/1 kl. 18.00
Utställningen pågår 19/1 – 24/2

Alltid fri entré

RUMETT
Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med målgruppen unga vuxna. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.