Upptäck Dunkers och fråga Robothjälpen

Under sommarlovet erbjuder Dunkers två spännande aktiviteter för hela familjen. Gerda Dunker och Robothjälpen tar med dig på upptäckande äventyr i huset och i utställningen Gråvargar och Älgbrorsor.

På spaning med Gerda – en upptäcktsfärd på Dunkers kulturhus

När pratade du med kaninerna utanför Dunkers kulturhus senast? Kan skulpturen bakom huset verkligen dansa? Har du sett blodväggen? För nyfikna från 6 till 9 år med vuxet sällskap.

Gerda Dunker bodde i Helsingborg för över 100 år sedan och nu är hon tillbaka för att undersöka det där stora vita huset i stan som har samma namn som hon har. Följ med Gerda Dunker och utforska både kända och okända delar av Dunkers kulturhus.

Hämta aktivitetsfolder i receptionen och ge dig ut på spaning. Vid varje stop finns QR-kod till en film där Gerda spanar in olika ställen och saker i huset. Aktiviteten är gratis.

Robothjälpen – interaktivt i utställningen Gråvargar och Älgbrorsor

Du kanske får en massa funderingar om vad det är du ser när du ser det du ser i utställningen? Då är det ju väldigt bra att du kan prata med Robothjälpen i utställningen som vänder sig till alla nyfikna barn och vuxna, till stora och små. Ställ frågor och få svar i detta interaktiva äventyr som kan laddas ner via appen Guide Helsingborg. Du hittar Robothjälpen i guiden för Gråvargar och Älgbrorsor.

Hämta kollprotokoll hos väktaren i utställningen och sen är det bara att sätta igång med dina frågor och svar. Och kom ihåg – den här aktiviteten är som allra bäst när vuxna och barn gör den tillsammans.

Ingår i entréavgiften. Fri entré för barn och unga till och med 18 år. Fri entré med Kulturkortet.

Evenemanget äger rum:
Den 1 januari 1970 kl. 00:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close