21 mars 2023, 19:00 - 20:45

Biljett

Entrépris för medlemmar i Helsingborgs Kammarmusikförening 140 kronor, för studerande och musiklärare 80 kronor.

Köp biljett

Violeta Mönnekes, med rötter i Rumänien, har samlat sju framstående kollegor från Helsingborgs Symfoniorkester för att framföra sin landsman George Enescus fantastiska oktett för stråkar. Den här kvällen medverkar Violeta Mönnekes, Daniel Kuzmin, Mats Persson och Emma Dencker på violin, Markus Falkbring och Benjamin Kaminski på viola samt Gustav Ölmedal och Charlotta Weber Widerström på cello.

Konserten innehåller även Brahms Stråkkvintett i B-dur och Per August Ölanders Stråksextett från 1850.

Konserten arrangeras i samarbete med Dunkers kulturhus och genomförs med bidrag från Helsingborgs kulturnämnd, Statens kulturråd, Musik i Syd och Helsingborgs symfonikers vänner.

• 21 mars 2023, 19:00 - 20:45
  • Längd: 2 timmar