Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Ture Berg med Band

Ture Berg tar med sig sitt nya band och levererar egna sånger där visa möter blues, fräscht möter tidlöst, noggrant möter spontant med ärligheten i ständig fokus. Sånger om samtiden kompas av banjo, kontrabas & percussions.

Ture Berg – Sång/Gitarr/Munspel
Loke Berg – Banjo
Cuneyd Kocalp – Percussion
Julius Ekvall – Kontrabas

Spana in den senaste videon här: https://youtu.be/U6xHpxkM2Rc

Som en del av vernissagen för vår utställning Shit Happens med FAKTUM.

Fri entré!

Tillgänglighet
Dunkers kulturhus och RumEtt är tillgängligt för rullstol och permobil och det finns en stor toalett. Hörslinga finns inte i RumEtt.

RumEtt
Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.