Tingsek

Tingsek har sedan tidigt 2000-tal gett sin publik svensk soul med influenser av klassisk amerikansk soultradition. Efter sex framgångsrika album släpptes i maj det nya albumet ”Home” där vi får höra en mer naken och direkt Magnus Tingsek med fokus på sångrösten och texter som träffar rätt i hjärtat.

Med nya skivan ”Home” i bagaget smygstartar Magnus Tingsek med några mindre spelningar i sommar för att till hösten ge sig ut på en fullfjädrad turné som avslutas på hemmaplan i Malmö.

ÄNTLIGEN. så kan jag meddela att jag i en oooerhörd känsla av pepp ska ut och spela och sjunga för er. Jag har några mindre gig i sommar och i höst SMÄLLER det!!! ”Home” turnén sätter igång och jag kommer att åka ut med fullt band! Varenda cell av alla i bandet kommer att vibrera av spelglädje. Energin och kärleken till livemusiken kommer att nå helt nya höjder, det vågar jag lova. Kom ut å dela dessa kvällar med oss vänner!

Sagt om albumet ”Home”:
”Home är allt som allt ett ypperligt album som får en att längta efter livemusikens magi och kommer lika mycket vagga de kravlösa livsnjutarna som sporra den musikintresserade pretto-skaran.”
Nöjesguiden

Lyssna på ”Home”:

Samarrangemang med The Tivoli.

Plats: Konsertsalen

Entré: 325 kronor, Kulturkortet 280 kronor. Köp biljett direkt via Ticketmaster.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Köp biljetter

Den 12 november 2021 kl. 19:30