1 mars 2024, 19:00 - 21:00

Thomas Petersson bara skojar!

Thomas Petersson är en av Sveriges skönaste komiker. Nu är han äntligen ute på soloturné och förlänger höstens hyllade show med nya föreställningar under våren. När han kommer till Dunkers kulturhus blir det garanterat en fantastiskt underhållande kväll där det bjuds på en galen humor och massa skoj paketerat under 90 härliga minuter.

Thomas Petersson har sedan sin senaste turné 2016 iakttagit omvärlden och samlat på sig nya skämt och bjuder på en kväll fylld av skratt och galna historier. Med hög igenkänningsfaktor och skämtsam bredd och inblickar i samtiden tar vi oss igenom livet från pandemier till postkodsmiljonärer och bara skojar.

Det kanske inte blir så mycket feel-good-råd eller smöriga livsfilosofier, snarare mer om allt det där andra. Hur man kan misslyckas i relationer, reta sig på medmänniskor, ställa till det för sig själv och hamna i dålig dager. Så som det är för de flesta. När man väluppfostrat inte tar mer än att det räcker till andra, väntar tålmodigt på sin tur, ställer sig sist i kön, försöker vara alla till lags och i rädsla för att verka pretentiös svarar lite snabbare och lite mer ogenomtänkt än man borde och därmed belönas med… just det, världens lön. OTACK!

Arrangeras av 2entertain AB.

När: 1 mars klockan 19.00–21.00
Var: