INSTÄLLT! The Freakouts – Live@RumEtt

Konsert inställd och ersätts med Onsdagsjazz, se event. The Freakouts är ett musikprojekt som drivs utav Kenneth Svensson för människor med olika typer av funktionsvariationer. Bandet är ett härligt gäng med musik i blodet!

Dom spelar svängiga covers av bl.a. Thomas Stenström, Tina Turner, Depeche Mode och AC/DC och utlovar en fantastisk stämning!

Bandet består av:

• Christer Kuhn, trummor
  • Jenny Tollén, sång
  • Pierre Bengtsson, sång
  • Martin Leibel, trummor
  • Daniel Arthursson, gitarr
  • Kenneth Svensson, bas och så

Facebooklänk: https://www.facebook.com/events/625313737905675/

Plats: RumEtt

Fri entré

Allt som sker i RumEtt produceras av, för och med målgruppen Unga Vuxna. Har du en idé som du vill genomföra? Kontakta oss så berättar vi mer!

Följ oss gärna på sociala medier
@RumEtt @DunkersRumett

Den 27 mars 2019 kl. 18:00