Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Temavisning: Nordisk Salong

En utställning blir till. Curator Michelle Roy som producerat Nordisk Salong 2017 guidar i utställningen.

Den jurybedömda Nordisk Salong presenterar 175 verk av 63 konstnärer från fyra länder i Norden. Samlingsutställningen innehåller allt från måleri, teckning, skulptur, textil, film/video, foto, grafik och olika blandtekniker. Utställningen är ett samarbete med Helsingborgs konstförening.

Entré: ingår i entréavgiften. Fri entré med Kulturkortet.

Under vårsäsongen kör vi igång en helt ny typ av guidade turer – temavisningar. Perfekt för dig som är nyfiken och som vill få ett nytt perspektiv på en utställning.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.