Temavisning i THE THIN LINE – Björn Persson

Välkommen till en visning bland Björn Perssons storslagna naturvyer och själfulla, närgående porträttbilder.

Ledda av medlemmar från Helsingborgs fotoklubb fördjupar vi oss i några av utställningens fotografier. Samarbete med Helsingborgs Fotoklubb.

Utställningen The Thin Line med fotografier av Björn Persson, är en betraktelse över en storslagen och vacker djurvärld som befinner sig i en skiljelinje mellan överlevnad och dess motsats.

Visas 25 maj – 20 oktober 2019.

Plats: Utställningshall 1

Ingår i utställningsentré. Fri entré med Kulturkortet.

Köp biljetter

Den 3 oktober 2019 kl. 18:00