Temavisning i Med känsla för grönt: Att se det lilla i det stora

Djupdykning i utställningen tillsammans med Karin Hjelmér, biolog och pedagog på Fredriksdal museer och trädgårdar. Att se det lilla i det stora.

Med känsla för grönt är en utställning och lika delar hyllning till det gröna bevarandearbetet som Fredriksdal museer och trädgårdar har gjort och gör varje dag. Här är det konsten som berättar om det ekologiska samspelet där växter, djur och människor spelar en viktig roll. Hur ser vårt förhållande till naturen ut? Vad betyder naturen och ett hållbart samhälle för dig?

I Med känsla för grönt vill vi skapa nyfikenhet samt ge nya perspektiv och upplevelser via samtidskonst, äldre landskapsmåleri och naturhistoriska föremål. Upplev lummiga landskap, ängar,
parker, trädgårdar och djur.

I samarrangemang med Fredriksdal museer och trädgårdar samt Kulturmagasinet. Med känsla för grönt – en utställning i Fredriksdals anda visas 15 december 2018 – 1 september 2019.

Plats: Utställningshall 2

Temavisningen ingår i entréavgiften. Fri entré med Kulturkortet.

Den 9 mars 2019 kl. 15:00