Teaterutflykt med Spektra: Vi är luftens drottning

29 september 2022, 18:00 - 21:00

29 sep
Teaterutflykt med Spektra: Vi är luftens drottning

Följ med Spektra till Helsingborgs Stadsteater. Se nycirkusföreställningen Vi är luftens drottning. För dig 15-25 år.

Inled hösten med högtflygande nycirkus! Då flyttar några av världens främsta luftakrobater och trapetskonstnärer in på teatern och bjuder på en svävande föreställning som berör på djupet.

På den tunna linjen mellan havsdjup och himmel har ett skepp seglat sedan urminnes tider. Ombord lever artister som vigt sina liv åt cirkuskonsten. Luftens drottning var en gång huvudpersonen och höjdpunkten i den föreställning som spelas upp i varje hamn och som inte liknar något annat. Men tiden börjar göra sig påmind och hon är tvungen att göra upp med sitt förflutna. Vem är man när man inte längre kan flyga högt? När åldern tar ut sin rätt och allt man har kvar är minnen och längtan?

Vi är Luftens drottning är ett luftburet requiem över ett liv som cirkusartist. Det är en fri tolkning av Pauline Wolffs mörkt skimrande roman om en särskild ätt av luftakrobater, ett släkte som i sekler av hemlig strävan, som ett arv från mor till dotter, äntligen har uppnått sitt förbjudna mål och lärt sig att flyga.

Fri entré i samarbete med Helsingborgs stadsteater.

Anmäl dig via e-post med ditt namn och mobilnummer till spektra@helsingborg.se, eller skriv DM till @Spektra_DKH på Instagram.

När du gjort anmälan får du en bekräftelse. Vi samlas klockan 18:00 i Spektras lokaler för fika och försnack innan vi gemensamt går bort till Helsingborgs stadsteater.

Pris: Gratis

Teaterutflykt med Spektra: Vi är luftens drottning

  • 29 september 2022, 18:00 - 21:00
  • Längd: 3 timmar

Arrangör

Dunkers kulturhus