Teaterutflykt med Spektra: BOBHUNDMUSIKAL

Häng med till Helsingborgs stadsteater och upplev en okonstlad musikal om konsten att leva. För dig som är mellan 15-25 år.

BOBHUNDMUSIKAL – För folk med tinnitus i hjärtat handlar om hur det är att inte passa in men att desperat försöka passa ihop. När man måste rea ut sin själ för att lyckas, och hur man gör det utan att trampa på varandra. Eller sig själv. Det här är också en hyllning till misslyckandet, en tidsresa där inget egentligen förändras. Läs mer om föreställningen.

Samarbete mellan Helsingborgs stadsteater och Spektra.

Max 10 deltagare. Anmäl dig via e-post med ditt namn och mobilnummer till spektra@helsingborg.se, eller skriv DM till @Spektra_DKH på Instagram.

När du gjort anmälan får du en bekräftelse. Vi samlas klockan 18:00 i Spektras lokaler för fika och försnack innan vi gemensamt går bort till Helsingborgs stadsteater.

Pris: Gratis (Spektra bjuder på inträde)
Datum: torsdag 28 oktober

Den 28 oktober 2021 kl. 18:00