Teater: Miss Nöjd med Femi

Miss Nöjd är föreställningen till alla med en kropp som någon gång fått händer på sig utan att man sagt ja, till alla som blivit förbisedda och inte lyssnade på bara för att du är kvinna, till alla som bantat för att ni inte trott att er kropp duger. Till alla som känt att era händer är bakbundna av samhällets strukturer. Till alla er som anklagat och trott att det är ert fel! Det är inget fel på er och det är inte ert fel. Detta är vår kropp! Välkomna till Miss Nöjd!

Femi är en feministisk performancegrupp som vill lyfta viktiga och känsliga ämnen upp till samtal. Performancegruppen går under Teater Arken och består av 6 kvinnor som både skapar och framför föreställningarna. I föreställningen “Miss Nöjd” medverkar fyra av medlemmarna.

Plats: RumEtt

Fri entré

Fotograf: William Carling

Evenemanget äger rum:
Den 9 mars 2019 kl. 14:00

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close