Tango i Atriet

Vill du lära dig dansa tango ska du inte missa Tango i Atriet under hösten. Tangoföreningarna Tangorama och Tango Fortuna bjuder upp till dans vid inte mindre än fyra tillfällen.

Här får du lära dig grunderna i argentinsk tango. Det går givetvis bra att komma förbi även om du inte känner för att dansa men för att titta på dansarna och njuta av den underbara musiken och de latinska rytmerna.

Plats: Atriet

Fri entré.

Den 4 oktober 2020 kl. 13:00

Tango i Atriet kan även ses på följande datum: