Storydox presenterar berättarkväll på Romani chib

31 augusti 2022, 18:30 - 20:30

31 aug
Storydox presenterar berättarkväll på Romani chib

Välkomna till en föreställning med historier ur verkliga livet berättade av romer på romani chib. Berättarprojektet Storydox ger plats för vanliga människors ovanliga berättelser, framförda live på scen av personerna själva.

Berättarna som du får möta på våra föreställningar kommer från hela landet, blir noga utvalda och coachade av våra professionella berättarcoacher. Ingen föreställning är den andra lik. Allt är live. Allt är på riktigt.

Hör om modiga beslut och om glänsande guldsmycken, om förödande snedsteg, och om när en oväntad ängel dyker upp på apoteket… och mycket mer!

Medverkande
Erland Kelderash
Hans Taikumer
Jaqueline Horvath
Valeria Redjepagic
Viveka Sajin

Storydox är Sveriges dokumentära berättarscen med podcast. Här kan du lyssna till självupplevda historier och till röster som sällan hörs. Sedan starten 2015 har Storydox gett plats åt mängder av berättelser, framför allt på svenska och ibland också på engelska. Nu tar vi fram berättelser på de fem nationella minoritetsspråken. Den 31a augusti har turen kommit till romani chib! Berättelserna läggs senare upp på URPlay.

När: Onsdagen 31 augusti kl 18.30

Var: Dunkers kulturhus, Teatersalen

Längd på arrangemanget: 2 h inkl. paus

Entré: Fri entré

Föranmäl dig till: info@storydox.se

Storydox presenterar berättarkväll på Romani chib

  • 31 augusti 2022, 18:30 - 20:30
  • Längd: 2 timmar