Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Slutsålt: Nils Landgren och Jan Lundgren

Nils Landgren och Jan Lundgren, dessa två giganter inom svensk jazzmusik, tar oss denna kväll med på en fantastik resa mellan de svängigaste beaten och de mjukaste tongångarna. Deras stilar sträcker sig från jazz, funk och nordisk folkton vidare till klassiskt och nytänkande improvisation.

Konserten är slutsåld!

Jan Lundgren – Piano
Jan Lundgren är en av Sveriges mest hyllade pianister och han hör också till dem har fått stor uppmärksamhet internationellt. Kombinationen av nordisk folkton och jazzens improvisationer liksom klassiska influenser är signifikant för honom och Lundgren är också ständigt på väg att utforska nya musikaliska världar.

Nils Landgren – trombon och sång
Nils Landgren började spela trummor vid 6 års ålder, men vid 13 års ålder övergick han till trombon. Han är nu en av landets mest välmeriterade musiker. Under sin karriär har han framgångsrikt växlat mellan musikstilar utan att förlora något av sin särart och konstnärliga konsekvens.

Samarrangemang med Jazz i Helsingborg, http://www.jazzihelsingborg.se/

Konsert: 2 x 45 minuter med 20 minuter paus. Barservering innan och i paus.

Plats: Konsertsalen

Entré: 295 kronor, 280 kronor med kulturkort. 250 kronor för Jazz i Helsingborgs medlemmar. 200 kronor för studenter.

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.