Språkcafé: tema Mat

Välkomna till RumEtt för att samtala med andra, lära dig mer svenska eller något annat språk och fika med nya människor. Dagens tema är Mat och vår personal är på plats för att leda er igenom kvällen.

Vi bjuder på fika. Alla åldrar är varmt välkomna.

Fri entré.

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/464454774150593/

In English:

Hi, welcome to RumEtt at Dunkers Kulturhus to learn more swedish, communicate with new people and friends.

The theme for today is Food.

Everybody are welcome, we serve swedish fika!

RUMETT

Dunkers kulturhus och RumEtt är tillgängligt för rullstol och permobil och det finns en stor toalett. Hörslinga finns inte i RumEtt.

Allt som händer i RumEtt produceras av, för eller med ungdomar i åldrarna 15–25. Här finns möjlighet att stå på scen, ställa ut konst, göra egen film och skapa musik. Kontakta oss om du har en egen idé som du vill genomföra.

Den 12 december 2019 kl. 16:30