Spektra–utflykt: Fototävling och akvarellworkshop på Sofiero

Vi besöker Sofiero och fotar våra bidrag till fototävlingen Dolda Pärlor i Parken. Inne på Sofiero väntar Spektras akvarellexpert Vendela Westerholm, som kommer att leda en inspirerande workshop i akvarellmåleri. Besöket avslutas med en glass från Sofierokiosken.

Max 10 deltagare. Anmäl dig via e-post med ditt namn och mobilnummer till spektra@helsingborg.se, eller skriv DM till @Spektra_DKH på Instagram.

Ålder: För dig som är mellan 15-25 år

Pris: Gratis (Spektra bjuder på inträde + workshop)
Datum: Tisdag 27 juli
Tid: klockan 15:00-18:00. Samling vid Sofieros huvudentré.

Den 27 juli 2021 kl. 15:00