Spektra–utflykt: Dunkers kulturhus – Glass och konstutställningar på djupet

Vi besöker utställningarna Ikoner, Ansikten och Dance macabre. Tillsammans med Dunkers kulturhus personal och producenter får vi en guidad visning som tar oss till djupet om hur en stor konstutställning byggs upp och blir till.

När vi besökt de tre utställningarna tar vi oss en glass vid havet och snackar konst! Är vädret på topp så fortsätter eftermiddagen med bad för dem som vill.

Max 10 deltagare. Anmäl dig via e-post med ditt namn och mobilnummer till spektra@helsingborg.se, eller skriv DM till @Spektra_DKH på Instagram.

Ålder: För dig som är mellan 15-25 år

Pris: Gratis (Spektra bjuder på glass)
Datum: Tisdag 3 augusti
Tid: klockan 13:00–15:00