Specialvisning i Ung Svensk Form Special Edition Dunkers kulturhus: Möt designern Maja Michaelsdotter Eriksson

Designern Maja Michaelsdotter Eriksson presenterar sitt bidrag till Ung Svensk Form Special Edition. Det blir också ett samtal kring design och hållbarhet med designern.

Tillsammans med Svensk Form har Dunkers kulturhus arbetat fram ett innehållskoncept och gjort ett urval på 30 bidrag från de senaste fem årens utvalda bidrag i Ung Svensk Form.

Ung Svensk Form syftar till att öka och bredda kunskapen om ung och nyskapande svensk formgivning. De öppnare gränserna mellan konst och design är en kreativ motor i en tid då nya lösningar, överlevnadsstrategier och hållbar design är livsviktigt.

UNG SVENSK FORM Special Edition Dunkers kulturhus visas 30 november 2019 – 29 mars 2020.

Plats: Utställningshall 1

Ingår i utställningsentré. Fri entré med Kulturkortet.

Den 7 mars 2020 kl. 13:00