Specialvisning av Nordisk Salong 2021

Specialvisning av utställningsproducent Martin Schibli. Den jurybedömda utställningen Nordisk Salong 2021 har som ambition att visa den samtida nordiska konsten med alla sina olika uttryck.

Nordisk salong är ett samarbete mellan Helsingborgs konstförening och Dunkers kulturhus.

Det är tredje gången som en nordisk salong arrangeras i Helsingborg. De tidigare salongerna ägde rum 2014 och 2017, och rönte stort intresse bland både konstnärer och publik.

Nordisk Salong 2021 – en samtida utställning visas 3 december 2021 – 3 april 2022.

Plats: Utställningshall 2, plan 3

Ingår i utställningsentré. Fri entré med Kulturkortet och för barn under 18 år.

Bilden av konstverket är beskurit.

Den 5 december 2021 kl. 13:00