Sov! För en bättre hälsa – Föreläsning

Sömnen är nödvändig som återhämtning. Stress kan dock leda till att vi inte kan koppla av och somna och då hamnar vi i en negativ spiral. Och hur gör man för att klara sig när man inte får sova, eller om man har ett litet barn som väcker en ofta? Lär dig om sömntekniker av överläkaren och sömnexperten Marianne Ors.

Med enkla medel som finns till hands kan var och en av oss må bättre och förebygga sjukdomar. Det här evenemanget är del av en serie föreläsningar hösten 2019 som handlar om psykisk hälsa arrangerade av Folkuniversitetet.

Plats: Konsertsalen

Entré: 145 kronor, Kulturkortet 120 kronor, köp biljett via ticketmaster eller Folkuniversitetet.

Köp biljetter

Den 5 november 2019 kl. 18:00