Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

sounds like: Faint Noise

Konsertserien, sounds like, fortsätter under våren vid två tillfällen och detta är första. Med sounds like belyser vi den nutida musiken och låter den få den plats den förtjänar. Konsertserien tar tillvara den höga internationella nivå som Sverige och andra länder har på nutida kompositörer och de artister som specialiserar sig på denna musik.

Faint Noise är en trio baserad i Stockholm, bestående av Karin Hellqvist, Anna Petrini och Malin Bång. De arbetar alla, både som grupp och individuellt, aktivt med den nyaste musiken. Instrumentariet violin, blockflöjter och ljud ger trion en spännande klang, liksom det faktum att tonsättaren Bång är en av musikerna; detta gör att musiken blir en aktiv och dynamisk del av ensemblens framföranden.

Konserten ingår i en serie om fyra i ett samarbete kring nutida musik med Musik i Syd och Helsingborg Kammarmusikförening. Projektet har fått namnet sounds like och kommer att presenteras i sin helhet under senare delen av sommaren.

Här kan du lyssna in dig på Faint Noice: http://www.faintnoise.com/listen.html

Plats: i utställningen Nordisk Salong, plan 3

Entré: 180 kronor, 140 kronor med Kulturkort, medlem i Helsingborgs Kammarmusikförening, student. Biljettsläpp 23 augusti.

Samarrangemang med Musik i Syd och Helsingborgs Kammarmusikförening

Barservering innan och i paus.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se/wp. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close