Söndagsscen: Vill ha hund med Dockteater Tittut

En dröm för många. Tänk att man kan toklängta efter en hund, en alldeles egen. Och helt plötsligt står den där. Det är kärlek. En lekkamrat, en tröst i mörkret, värt allt besvär. För även om det blir jobbigt, brukar det ordna sig till det bästa. Eller? En dansande, längtade pojke, en upptagen pappa och en glad, nyfiken hund. Det bäddar för en riktigt kul historia.

Samarrangemang med Folkuniversitetet.

Ålder: 2-6 år

Längd: 40 minuter

Entré: 60 kronor, biljetter bokas på 042-10 74 00, i Dunkers biljettkassa eller via ticketmaster. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Söndagsscen: Teater, dans och musik för barn och unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller sju föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar på scenen. Samarrangemang med stadens studieförbund och Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 1 mars 2020 kl. 15:00