Söndagsscen: Vilja växa med Embla Dans och teater

Succén från i vintras är tillbaka. En musikalisk dansföreställning om att vänta, längta och blomstra. Vi följer med från frö till fullt blommande trädgård. Där träffar vi de mest förunderliga individer – galna fåglar och kluriga växare.

Genom dans, live-musik, vatten, koldioxid och en lekande fantasi undersöker vi livets och trädgårdens kretslopp.

Läs gärna mer på www.embladans.se

I samarbete med Folkuniversitetet. Ingår i Salto Dansfestival.

Ålder: 3-6 år

Längd: 35 minuter plus 10 minuters gemensam dans

Plats: Teatersalen

Max publikantal: 80

Entré: 60 kronor. Köp biljett i Dunkers biljettcentral och direkt via ticketmaster. Biljettsläpp 28 augusti 09:00.

Köp biljetter

Den 13 oktober 2019 kl. 15:00