Söndagsscen: Utgrävningar på månens baksida med Månteatern

Utgrävningar? Expeditioner? Kommer vi att hitta en nergrävd skatt? Månteatern har grävt på sin egen bakgård och skapat en nästan helt ordlös galen, rolig, filosofisk föreställning. En kabaret om allting och ingentings väsen. För att använda en rescensents ord ” lite som Lustiga husetspeglar med extra allt”.

Läs gärna mer på www.manteatern.se

Samarrangemang: Folkuniversitetet

Ålder: 6-9 år

Speltid: 55 minuter

Plats: Digitalt via Zoom, se nedan.

Entré: 60 kronor, köp biljett online i Helsingborgs kulturbutik.

Digital lathund: För och eftermingel sker via Zoom och föreställningarna spelas upp på Vimeo. Alla som bokar biljetter får en lättförståelig instruktion och information om hur man ska göra för att delta. Vi har också teknisk backup som kan svara på tekniska frågor innan och under föreställningen. OBS! Inga frågor är dumma!

Köp biljetter

Den 21 mars 2021 kl. 15:00