Söndagsscen: Utgrävningar på månens baksida med Månteatern

Vad hittar man egentligen på en utgrävning? Eller en expedition? Kommer vi att hitta en gömd skatt? Månteatern har grävt på sin egen bakgård och skapat en nästan helt ordlös, galen, rolig och filosofisk föreställning. En kabaré om allting och ingentings väsen. Och för att använda en kritikers ord: Lite som lustiga husets speglar med extra allt.

www.manteatern.se kan du läsa mer om galenskaperna.

Speltid: 55 minuter

Ålder: 6-9 år

Plats: Teatersalen

Entré: 60 kronor. Köp biljett direkt via ticketmaster eller i Dunkers reception. Max antal i publiken är satt till 50 personer.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Köp biljetter

Den 15 november 2020 kl. 15:00