17 mars 2024, 13:00 - 14:00

Söndagsscen: Träd hopp och kärlek

I Teater Jaguars skog vimlar det av romantiska rådjur, vimsiga ugglor och matglada larver. På den mossiga stenen sitter den sorglöse naturälskaren och dricker sitt kaffe, medan hurtfriska orienterare och hjältemodiga riddare från förr svischar förbi. I den solvarma gläntan står den vidsynta gamla eken, stadigt som den alltid gjort, när det plötsligt dyker upp en bortsprungen flicka.

Om man känner sig ensam och vilsen, eller är ledsen och ingen finns som vill lyssna, då kan man bli vän med ett träd. Man kan lita på ett träd. Det är djupa rötter och kan inte fly när det blir jobbigt läge. Man kan anförtro sig. Trädet står kvar, lyssnar och tröstar. Trädet säger: Jag finns här för dig, jag har funnits i tusen år, jag har sett mycket i mina dar, och många. Nu ser jag dig och jag glömmer dig aldrig.

Med Träd hopp och kärlek hoppas vi kunna ge alla i publiken en rolig, rörande och musikalisk teaterstund. Och efteråt kanske få de att se med andra ögon på träden omkring oss. Det finns inget som är mer magiskt än verkligheten.

När: 17 mars klockan 13.00
Var: teatersalen, Dunkers kulturhus