Söndagsscen: Svempas nappar med Teater Tre

Två människor möts, förälskar sig och bygger bo. Ett plus ett blir tre och snart har de en gosig Svempa hos sig. Livet som förut hade ordning och reda blir nu stökigt och styrs av en gullig, men ack så dominant liten bebisdiktator. Svempa vill ha mycket av allt! Likt en ballong sväller han både i egot och i fysiken och flyger högt över takåsarna.

Här bjuds vi in i Svempas värld full av humor och en massa spring i benen. Hans familj bjuder på hög igenkänning både för vuxna och barn. Välkomna på fnissfest!

Ålder: 3 – 6 år

Mer information hittar du här: www.teatertre.se

Speltid: ca 35 minuter

Plats: Teatersalen

Entré: 60 kronor, biljettsläpp 16 augusti. Biljetter bokar du på www.ticketmaster.se eller i entrén på Dunkers kulturhus.

Alla arrangemang på Dunkers kulturhus är Corona-anpassade och genomförs under säkra former, vilket kan begränsa antalet platser.

Den 21 november 2021 kl. 15:00