Söndagsscen: Stop op, hop med Gazart

20 november 2022, 15:00 - 15:25

20 nov
Söndagsscen: Stop op, hop med Gazart

Stop op, hop är en sensorisk och fantasifull föreställning om de allra minsta som undersöker gravitation, rörlighet och rörelse. Bollar rullar på golvet, hoppar mot väggarna och ramlar ner innan allt stannar för en liten stund. Låt spelet börja i Stop op, hop. För barn mellan 0–4 år.

I en värld full av ballonger och bollar, klumpiga clownlikande karaktärer och magiska kostymer, undersöker dansarna hur saker kan vända och ramla runt, stiga och falla och hur gravitation sätter allt omkring oss i rörelse. I ett lekfullt universum träffar barnen en elegant dansare och en speciell varelse. Tillsammans utforskar de en magisk och cirkuslikande värld. En värld som bjuder in barnen till att fundera över upp och ner och ner och upp.

Gazart är en dansgrupp från Danmark som nyfiket undersöker välbekanta situationer i vardagen. Produktionerna utformas för de allra minsta och ger subtila reflektioner av hur de små barnen fascineras av det enkla men magiska som exempelvis regndroppar eller snöflingor.

Läs mer om föreställningen: gazart.dk/en/stop-op-hop-2/

Datum och tid: 20 november klockan 15:00

Längd: 25 minuter

Ålder: 0–4 år

Plats: Teatersalen

Entré: 60 kronor. Biljetter säljs i entrén på Dunkers kulturhus samt online via ticketmaster.se. Biljettsläpp 3 september klockan 10:00.

Söndagsscen: Stop op, hop med Gazart

  • 20 november 2022, 15:00 - 15:25
  • Längd: 25 minuter

Pris

  • Standard: 60 kr

Arrangör

Dunkers kulturhus