Söndagsscen: Skräckkabinettet

En spektakulär rockshow för hela familjen. Med finurliga texter och cool rockmusik både för små och stora öron. Vampyrsångaren Valentin Von Törst, mumiegitarristen Akhenaton den Allsmäktige, spökbasisten Vita Frun och monsterrocktrummisen Grym får oss att fundera på rädslor och hur vi kan övervinna dessa.

Skräckkabinettet gjorde stor succé i somras i barnprogrammet Sommarlov på SVT barn.

Längd: 60 minuter

Entré: 100 kronor, biljetter bokas på 042-10 74 00, i Dunkers biljettkassa eller via ticketmaster. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Söndagsscen: Teater, dans och musik för barn och unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller sju föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar på scenen. Samarrangemang med stadens studieförbund och Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 2 februari 2020 kl. 15:00