Söndagsscen: Popcorn och rufs med Ölands dramatiska teater

En liten kanin får syn på en annan kanin och från den stunden är ingenting sig likt. Kaninen blir stum, den blir lite yr och måste lägga sig ner en stund. Den blir till och med het som av feber. Till sist måste den skriva en dikt. Bara måste … kaninen är kär.

Popcorn och rufs bygger på en bok av en av våra främsta barnboksförfattare, Ulf Nilsson.

Föreställningen rekommenderas för barn från 5 år.

Längd: 35 minuter

Plats: Teatersalen

Begränsat antal i publik: 50 personer.

Entré: 60 kronor. Biljetter online via ticketmaster eller i Dunkers kulturhus biljettkassa, 042-10 74 00.

Om Ölands dramatiska teater
Ölands dramatiska teater gör fantastisk dockteater som turnerar över hela Sverige. Teatern drivs av Anna Hammarstedt, skådespelare, dockspelare och dramatiker och Anna Thorén Mörnerud, dockspelare och dockmakare.

Köp biljetter

Den 13 mars 2022 kl. 15:00