Söndagsscen: Pojken och Stjärnan med Teater Sagohuset

Natthimlen är stilla och full av stjärnor. Cirkustältet är tomt och tyst. I eldslukarens vagn föds ett barn och i cirkushästarnas vagn föds ett föl. Samtidigt tänds två nya stjärnor på natthimlen.

Barnet och fölet ska bli bästa vänner. Barbro Lindgrens älskade berättelse gestaltas varsamt och med stor portion humor både i musik, dans och skådespeleri.

Läs gärna mer på www.sagohuset.nu

I samarbete med ABF.

Ålder: 5-8 år

Längd: 45 minuter

Plats: Teatersalen

Max publikantal: 100

Entré: 60 kronor. Köp biljett i Dunkers biljettcentral och direkt via ticketmaster. Biljettsläpp 28 augusti 09:00.

Köp biljetter

Den 1 december 2019 kl. 15:00