Söndagsscen: Pettsons värld med Alice och Camilla

Ett kärt återseende på Dunkers kulturhus. En härlig blandning av Sven Nordqvists älskvärda karaktärer som spelades första gången på kulturhuset under utställningen Pettson & co. Här möter du Mamma Mu och Kråkan, Pettsson och Findus samt ett par överraskningar. En föreställning där du garanterat kommer att ha roligt.

Ålder: 3-8 år

Längd: 40 minuter

Entré: 60 kronor, biljetter bokas på 042-10 74 00,i Dunkers biljettkassa eller via ticketmaster. Biljettsläpp 14 december 10:00.

Söndagsscen: Teater, dans och musik för barn och unga. Och för dig med barnasinnet i hjärtat. Vårens program innehåller sju föreställningar med professionella grupper som underhåller, spelar, dansar och engagerar på scenen. Samarrangemang med stadens studieförbund och Musik i Syd.

Köp biljetter

Den 9 februari 2020 kl. 15:00