Söndagsscen: Osamsas – Teater Tre

1 oktober 2023, 15:00 - 15:35

1 okt
Söndagsscen: Osamsas – Teater Tre

OSAMSAS är en fartfylld fysisk och humoristisk tvekamp utan onödiga ord. I en inifrån-värld präglad av fantasier och känslostormar får vi följa två syskons vardag som är full av lek, projekt, planer, gräl och samspel. Känslor tar fysisk form och tiden stannar upp vid det som kan verka oväsentligt, men som i själva verket är jordens medelpunkt. Ett omedvetet misstag framkallar katastrofer och väntan på en ursäkt är lika lång som en årstidsväxling. För barn 4–8 år.

Biljett

Entré: 70 kronor (inklusive serviceavgifter)

Köp biljett

OSAMSAS handlar om syskons brottningsmatcher, förhandlingar och regler. Om att snubbla efter någon som alltid kan bättre. Om att alltid behöva korta in steget och vänta in den som segar. Om att härmas, luras, skoja och retas. Om att klättra över nya hinder för att någon visar hur det går till. Om att upptäcka världen ihop med den bästa och jobbigaste personen i hela världen.

För barn tror jag att denna föreställning ger hög igenkänning när syskonen ständigt pendlar mellan lek och bråk. Det lekfulla speglas även i hur kreativt skådespelarna använder scenografin och sina kroppar under föreställningens gång. – Matilda Dahl

När: 1 oktober klockan 15.00-15.35
Var: Teatersalen
Entré: 70 kronor (inklusive serviceavgifter)

Målgrupp

För barn mellan 4 och 8 år.

Om Teater Tre

Teater Tre startades 1979 och är en mimbaserad visuell teater där rörelse, text och musik blandas. Sedan 1999 har de sin hemvist på Rosenlundsgatan i Stockholm där de skapar scenkonst med en unik spännvidd från bebis till ungdomar. Teater Tre turnerar i hela Sverige och andra delar av världen och bedriver också gästspelsverksamhet.

Söndagsscen: Osamsas – Teater Tre

  • 1 oktober 2023, 15:00 - 15:35
  • Längd: 35 minuter

Pris

  • Standard: 70 kr

Plats

Dunkers Kulturhus, Dunkers kulturhus, Teatersalen
Kungsgatan 11
252 21 Helsingborg

Visa på karta

Arrangör

Dunkers kulturhus