Söndagsscen: Oj, nu blev jag lite blyg med Dotterbolaget

En clownföreställning om att våga ta plats och göra sin röst hörd. Om hur blyg man kan bli och hur pinsamt det kan kännas när det blir fel. För det flesta av oss känns det konstigt när vi hör vår egen röst inspelad, trots att vi använder den hela tiden. När vi sjunger fel eller låter konstigt är det lätt att skämmas. Behöver det vara på det här sättet? Och vad gör vi med vår skam?

I den här föreställningen får vi möta en massa olika karaktärer. Här träffar vi Lange och Misslin som ska sjunga en sång tillsammans, läraren som inte vågar prata, monstret med bebisrösten och tolken som äter upp Finland.

Föreställningen rekommenderas för barn från 6 år.

Längd: 40 minuter

Plats: Teatersalen

Begränsat antal i publik: 50 personer.

Entré: 60 kronor. Biljetter online via ticketmaster eller i Dunkers kulturhus biljettkassa, 042-10 74 00.

Om Dotterbolaget
Dotterbolaget arbetar med teaterclown och masker. Masken och clownen har en förmåga att väcka och beröra våra känslor. Teatergruppen utgår från Stockholm men turnerar i hela landet.

Köp biljetter

Evenemanget äger rum:
Den 6 mars 2022 kl. 13:00

Söndagsscen: Oj, nu blev jag lite blyg med Dotterbolaget kan även ses på följande datum:

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of dunkerskulturhus.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close