2 oktober 2022, 15:00 - 15:30

Söndagsscen: Nu är du en höna med Ölands dramatiska teater

Det här är en föreställning om frihet, att säga ifrån och om att säga förlåt. Den handlar om ömsesidighet och makt i leken … och i livet. Det är en lekfull och mycket allvarlig berättelse om vem som bestämmer i leken och i livet. Och att skoj måste vara skoj för att vara skoj. Familjeföreställning från 3 år.

Sedan många år är Barbro Lindgren bosatt på Öland och det har länge varit en dröm för Ölands dramatiska teater att ett samarbete med henne. Föreställningen följer Barbro Lindgrens lekfullhet och precision i orden och förstärker detta med musik, dans och dockor. Ölands dramatiska teater gör fantastisk dockteater som turnerar över landet. Teatern drivs av Anna Hammarstedt, skådespelare, dockspelare och dramatiker samt Anna Thorén Mörnerud, dockspelare och dockmakare.

Läs mer om föreställningen: www.olandsdramatiska.se

Datum och tid: 2 oktober klockan 15:00

Längd: 30 minuter

Ålder: familjeföreställning från 3 år

Plats: Teatersalen

Entré: 60 kronor. Biljetter säljs i entrén på Dunkers kulturhus samt online via ticketmaster.se. Biljettsläpp 3 september klockan 10:00.

• 2 oktober 2022, 15:00 - 15:30
  • Längd: 30 minuter